Salida OCITANIA by Jesús Rivera

 

Jesús Rivera me envia el siguiente comentario, me a llamado especialmente la atención el tema del SegWay todoterreno, realmente curioso, en la lista de precios se ve la foto.

Mi opinión de estos trastos, es que debe ser curioso probarlo, pero como ocio seguramente es mejor ir en bici, el dia que lo pruebe ya os lo contare. De momento va una opción para pasar el día.

—– Original Message —–
Subject: Recomanació

Hola,

aquest cap de setmana hem fet una sortida de 1,5 hores llargues, amb SegWay X2, la versió tot terreny del SegWay, i m’ho he passat teta.

Hem fet un circuit de prova, i després camins de carro, de muntanya, camins sense camí, camps d’oliveres, i una cursa improvitzada entre els arbres d’una plantació de pomes. Vaig quedar 2n. Vam pujar al mirador de Gualta. Millor que anar en bici.

http://www.ocitania.cat/

Ells mateixos també tenen sortides amb bici, quad, i pitxch & Pad.

Sobretot –> Es necessari protecció solar.

Havia d’anar a Girona amb “Sobrerodes” però ens va fallar el Guia, i ells mateixos em van oferir aquesta gent d’OCITANIA: Marc (jefe), Telma(administrativa), Claudia(Guia)

Hi ha una sortida especial que es fer tota la costa entre L’Estartit i L’Escala per camins, que son unes 4 hores de SegWay però ho deixo per més endavant.

Salutacions, i bon estiu.

This entry was posted in Viajar and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *